top of page

2021/2022 Training Classes

Public·37 members
Isaiah Smith
Isaiah Smith

AM DUSMANI SI BINE-MI PARE


2. Ce a inteles tanarul jurnalist dupa episodul de ieri? Ca a gresit depasind o linie fina dar esentiala in jurnalism? Sau ca e de fapt reprezentantul unei noi miscari de tipul "Revolutia Culturala" care are doar dusmani si certitudini si niciun dubiu? Daca nu se depasea termenul legal il vedeam ca si candidat pe lista PNL sau USR?
AM DUSMANI SI BINE-MI PARE


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2udABT&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw186pZQLxzaJvxxboZbmnFcÎn 11 mai, după ce stenogramele au apărut în presă, Teodor Atanasiu declara că ele "nu au legătură cu realitatea" şi că frânturi din aceste discuţii sunt "veridice, dar scoase din context", adăugând că îi pare rău că s-a dedus că doreşte scindarea partidului.


Prietenia este o relatie afectiva care apare intre doua sau mai multe persoane in care apare afinitatea si prin care indivizii impartasesc valori, credinte si momente speciale. Ceea ce este cel mai apreciat in prietenie este loialitatea, angajamentul, sprijinul si sinceritatea care exista intre prieteni. Aceste citate scurte despre prietenie reflecta adevaratul sens al unei prietenii si de ce este atat de importanta in viata noastra.


Am urmarit odiseea dvs. Dupa cum am mai scris se pare ca servce-ul nu se afla intr-o relatie foarte buna cu asiguratorul, ma intelegeti ce vreau sa spun, astfel devizul se purica la singe si il mai si intirzie la plata. Alta data sa intrebati, asa intr-o doara, inspectorul de daune, unde v-ar recomanda sa faceti reparatiile. Alta treaba ae fi sa schimbati asiguratorul, s-a facut o recomandare mai sus, e scump, foarte scump, dar sigur. Mi-as permite sa va sfatuiesc sa apellati la justitie pentru a va recupera pierderile suferite.Va doresc succes si toate cele bune.


cei de la tiriac intr-adevar au o politica buna insa sunt scumpi, am avut la ei asigurarea casco si rca timp de 4 ani pt o masina in rate si intr-adevar au platit cat li s-a cerut doar ca eu am avut pr cu cei din service, care s-au purat ca niste escroci, o fi foame mare in tara asta dar sa iei 100.000.000 pt a vopsi de 2 ori masina in decurs de o sapt si pana la urma sa nu fie ok e prea mult.cu banii astia vopseam 4 misini, si bine si fara nervi storsi si certuri cu prostii.imi pare rau ca nu putem avea parte de servicii ok atata timp cat platim pt ele, dar asta e tara in care traim.


Ce-ar fi să te folosești mai des de puterea de a nu răni, de a nu pedepsi? Ce-ar fi să uzezi mai mult de cuvinte precum: "îmi pare rău", "mulțumesc", "te înțeleg", "te rog", "bravo, felicitări"?...


În acelaşi timp, însă, Florin Salam are şi mulţi duşmani, iar de această dată artistul a ţinut să transmită un mesaj tuturor celor pe care i-a ajutat, dar se pare că au uitat acest lucru.


Salutare tuturor! Doresc un sfat in urma unor intamplari ciudate cu frana, la Passat( 2002).La orice viteza, frana apasata brusc tine fara probleme, dar, cu piciorul tinut usor apasat pe pedala de frana (sa zicem ca ma pregatesc de o oprire la semafor si nu doresc sa franez brusc, ci doar sa reduc viteza la 20 km/h), in momentul cand continui apasarea cu forta mai mare pentru a opri definitiv masina, pedala devine rigida brusc, iar franarea nu mai este posibila decat cu un efort foarte mare din partea mea;accidentul e ca si facut daca nu as avea forta serioasa in picior!Daca ridic rapid piciorul si apas din nou fenomenul dispare si franeaza corect.Senzatia cea mai elocventa a fost ca franez o masina fara servofrana.Cursa pe liber e de aprox.1 cm.Am patit asta de doua ori in aceeasi zi si nu doresc nici la dusmani clipa traita! :) La scanare nu am erori,lichidul de frana nu a fost schimbat de cand am luat masina (6 luni) si nu cunosc istoricul schimbarilor, placutele par ok la inspectia vizuala.Ce parere aveti?


Apoi la a III-a pompare e deja "beton" si dupa aia daca tin apasat pe se duce usor usor la fund. Devine enervant in parcare daca pompez mult (am automata si uneori ma grabesc) simt ca se intareste si franeaza greu.


"Mi s-au adresat cuvinte foarte grele, as vrea sa se inteleaga ca imi pare rau, sunt efrectiv daramata inauntrul meu, nu am gresit cu nimic nimanui si daca am deranjat pe cineva cu cineva, daca am spus cuiva ceva, mi-am cerut scuze, mereu am incercat sa ii ajut, vreti sa spal ceva, sa culeg lemne, sa culeg cocos, am vorbit cu baietii despre relatiile lor, le-am dat sfaturi, asa sunt eu inimoasa si nu vreau ca altii sa treaca prin toate experientele de viata prin care am trecut eu. M-au judecat si au aruncat cu noroi in mine cu tot ce au putut, m-au facut ipocrita, mincinoasa..am momente cand simt ca o sa clachez psihic pentru ca toata lumea e foarte rea," a declarat Simona Hapciuc.


' 'El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu are cu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat. ''Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant. Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo... nu i-a luat apararea, sa zica... Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns'', a spus mama lui Jador.


Ea face un apel foarte ferm către statele membre să rămână vigilente față de orice act rasist, xenofob sau de stigmatizare și să asigure acces larg la informații corecte în ceea ce privește situația din sistemele de sănătate publică, disponibilitatea serviciilor medicale și măsurile care se iau în acest context. De asemenea, Comisara solicită clar statelor membre să fie transparente în comunicare și să asigure accesibilitatea informației, întrucât acestea sunt esențiale pentru a restabili încrederea publică și participarea la guvernare în circumstanțele dificile actuale.


Din pacate, in viata nu trebuie sa ai de-a face doar cu prietenii, uneori se intalnesc si dusmani pe calea vietii. Statusurile despre inamici vor ajuta la dezvăluirea esenței relațiilor cu aceștia. Statusurile vă vor ajuta să înțelegeți că nu ar trebui să răspundeți cu agresivitate la ostilitate. Ei îți vor spune cum să faci față dușmanilor tăi. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page